Logo Pirofestival

L'empresa Pirotècnia Recreativa Miguel Angel Rodríguez va néixer l'any 1978 arrel de que el seu propietari que ja treballava en el sector va voler crear la seva pròpia empresa.

Ara es vol donar a conèixer amb la seva nova imatge creant la seva pròpia web, que com veieu hem batejat amb el nom de Pirofestival i de la que podreu gaudir en tots els seus àmbits tant festiu com comercial.

Els seus magatzems ubicats al terme municipal de Lliçà d'Amunt compleixen tota la normativa de seguretat requerida pel seu emmagatzematge, comercialització i venda de petards i focs artificials.

El principal objectiu és oferir productes de qualitat prioritzant la seguretat i reforçant la confiança del nostre clients. En aquesta nova etapa volem agilitzar les seves gestions fent més accessible la informació referent als nostres productes i serveis.

Amb aquesta finalitat hem posat a la vostra disposició tot un ventall de productes, als quals podeu accedir consultant el nostre catàleg i llistat de preus així com les característiques de cada un d'ells per així poder fer la vostra millor elecció.

© Pirofestival 2019 - pirofestival.com - Tots els drets reservats - Avís Legal
Contacta amb nosaltres
C/Bosc de la Riera, 41
08186 Lliçà d'Amunt (Barcelona)
info@pirofestival.com
Disseny i Posicionament Web Actual.cat